- Stimate Candidat,
Interviul Departamental (ID) va fi realizat de un comitet pentru a evalua realizările tale personale, motivația pentru muncă, eficiența, abilitățile interpersonale, orientarea spre învățare continuă și abilitățile de comunicare verbală. Doar candidații care trec această parte a procesului vor primi o Ofertă de Angajare Condițională.
Interviul Departamental este evaluat pe baza a șase factori: Experiență, Rezolvare a problemelor, Abilități de comunicare, Interes și motivație, Abilități interpersonale și Implicare/Conștientizare comunitară. Pentru a finaliza Interviul Departamental, trebuie să urmezi următorii pași:
- Depune o cerere în topicul tău PBA din forumul Approved Candidates. Nu este obligatoriu să programezi formal un interviu cu un Recruitment Officer, dar este recomandat. Poți susține ID-ul atunci când tu și un Recruitment Officer sunteți disponibili.
- (( Pentru a accelera programarea Interviului Departamental, te încurajăm să te alături serverului oficial de Discord LSPD. După ce te-ai alăturat, solicită-ți rolurile corespunzătoare în canalul #cereri-grupuri pentru a obține acces la secțiunea de programare a interviului. După primirea rolurilor, mergi la canalul #programare-interviu și selectează butonul „Interviu Departamental” pentru a-ți programa interviul fără a aștepta un Recruitment Officer. ))
- (( Conectează-te la serverul PD Teamspeak (IP) și alătură-te Camerei de așteptare din grupul LSPD. Numele tău pe TeamSpeak ar trebui să fie numele caracterului tău din joc, cu [ID] în față, de exemplu: [ID] John Doe. Când un Recruitment Officer devine disponibil, vei fi mutat în camera de interviu unde vei trece printr-un test al microfonului. Va trebui să folosești microfonul pentru a răspunde la întrebările primite. Trebuie mai întâi să efectuezi verificarea OOC a microfonului înainte de a trece la partea IC. ))
- Prezintă-te la Police Administration Building și așteaptă în hol până când un Recruitment Officer devine disponibil. Poți suna la numărul de non-urgențe 1-800-POLICE la fiecare treizeci (30) de minute pentru o vizibilitate mai bună. Menționează-ți intențiile și locația. Candidatul trebuie să se asigure că aspectul său este corespunzător și profesional. Nerespectarea acestui lucru va duce la descalificare imediată.
AVIZ IMPORTANT: Interviul Departamental trebuie susținut în termen de zece (10) zile de la promovarea etapei anterioare. Trebuie să depui eforturi pentru a-l susține cât mai curând posibil. Dacă nu ai susținut ID-ul în aceste zece zile, statutul tău în procesul de angajare va fi reevaluat și poți fi descalificat. Acest lucru se decide de la caz la caz.
După ce ești pregătit să susții ID-ul, poți face acest lucru folosind următorul format pentru a depune cererea ta:
Formular de Cerere pentru Interviul Departamental
Confirm că am citit și am înțeles în totalitate Pasul 2 — procesul Interviului Departamental. Solicit acum să continui cu ID-ul meu.
Code: Select all
[size=125][font=Times New Roman][quote][center][b]Formular de Cerere pentru Interviul Departamental[/b][/center] Confirm că am citit și am înțeles în totalitate Pasul 2 — procesul Interviului Departamental. Solicit acum să continui cu ID-ul meu.[/quote][/size][/font]
SPACER
SPACER - Depune o cerere în topicul tău PBA din forumul Approved Candidates. Nu este obligatoriu să programezi formal un interviu cu un Recruitment Officer, dar este recomandat. Poți susține ID-ul atunci când tu și un Recruitment Officer sunteți disponibili.
Pasul 2 — Interviul Departamental (ID)
Moderators: LSPD Command Officers, LSPD Staff Officers
-
Recruitment and Employment Division
- Recruitment and Employment Division