Recruitment and Employment Division — Întrebări și Răspunsuri

Secțiunea „Angajări” oferă resurse de informare privind procesul de recrutare al Departamentului. Aceasta include de asemenea reintegrările foștilor angajați.

Moderators: LSPD Command Officers, LSPD Staff Officers

Post Reply
Recruitment and Employment Division

Recruitment and Employment Division — Întrebări și Răspunsuri

Post by Recruitment and Employment Division »

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

(( In Character ))

Î: Care este Pasul 1 al procesului de recrutare?
R: Pasul 1 este Preliminary Background Application. Aceasta este aplicația online pe care candidații trebuie să o trimită pentru a începe procesul de recrutare în cadrul Los Santos Police Department.

Î: Trebuie să locuiesc în orașul Los Santos pentru a mă alătura LSPD?
R: Nu este obligatoriu să locuiți în oraș, însă vă va avantaja considerabil dacă sunteți familiarizat cu acesta înainte de a vă alătura departamentului.

Î: Tatuajele mele îmi pot afecta șansele de a deveni ofițer de poliție?
R: Depinde de natura tatuajelor. Candidații cu tatuaje sunt evaluați individual, de la caz la caz. Cei care sunt ulterior angajați trebuie să se asigure că tatuajele nu sunt vizibile publicului în timpul serviciului.

Î: Sunt plătit în timpul Academiei de Poliție?
R: Da. Începeți să primiți salariu și beneficii din prima zi la academie.

Î: Cât timp trebuie să lucrez în patrulare?
R: Trebuie să finalizați o perioadă minimă de probă pe teren de un an (12 luni).
(( Field Training Program este împărțit în trei faze, fiecare având durata de o (1) săptămână, totalizând douăzeci și una (21) de zile. ))

Î: Cum pot participa la un ride-along?
R: Atâta timp cât sunteți un Recruit Officer, puteți participa la un ride-along alături de orice ofițer de patrulare, fără a avea o aplicație activă. Dacă nu sunteți recruți și doriți să participați la un ride-along, faceți clic aici pentru mai multe informații despre programul ride-along.

Î: Dacă am prea multe amenzi, voi avea probleme în a deveni polițist?
R: Se stabilește de la caz la caz, în funcție de numărul și vechimea amenzilor primite. De asemenea, motivul pentru care a fost emisă amenda este luat în considerare, în special în cazul contravențiilor rutiere.

Î: Dacă am picat interviul departamental, pot să-l refac?
R: Reluarea oricărui proces nu este posibilă decât dacă ați trimis un apel și acesta a fost aprobat. Reluările nu sunt permise, iar deciziile finale nu pot fi contestate fără o procedură de apel validă.[/size]
(( Out of Character ))

Î: Cum pot găsi Preliminary Background Application?
R: Puteți găsi formatul aplicației PBA făcând clic aici.

Î: Pot să mă alătur LSPD fără a avea un microfon?
R: Nu. Toți membrii facțiunii trebuie să dețină un microfon. Nu există excepții și nu se acordă permisiuni speciale.

Î: Care sunt cerințele de activitate pentru LSPD?
R: Cerința de activitate pentru majoritatea rangurilor este, în medie, de o oră de serviciu în ultimele 30 de zile. Nu este necesar să fiți activ zilnic o oră, ci să aveți o medie de o oră pentru ultimele 30 de zile (aproximativ 7,5 ore de serviciu pe săptămână sau 30 de ore în ultimele 30 de zile).
Faction Center vă va ajuta să vă monitorizați activitatea odată ce faceți parte din facțiune.

Î: Mesajele mele sunt în Outbox. Ce înseamnă asta?
R: Mesajele aflate în „Outbox” indică faptul că au fost trimise cu succes destinatarului, dar acesta nu le-a deschis sau citit încă. Mesajele din Outbox pot fi modificate, însă dacă destinatarul le deschide, nu veți mai putea face modificări. După ce mesajul este citit, acesta se mută în dosarul „Sent messages”.

Î: Ce este o descalificare temporară?
R: O descalificare temporară reprezintă o „interdicție” provizorie din procesul de recrutare. Nu puteți aplica pentru a vă alătura facțiunii cu acel personaj până la expirarea perioadei. Dacă ați primit o descalificare OOC temporară, nu puteți aplica cu niciun personaj până la expirarea acesteia.

Î: Ce este o descalificare avansată?
R: O descalificare avansată reprezintă o „interdicție” permanentă din procesul de recrutare. Nu puteți aplica pentru a vă alătura facțiunii cu acel personaj. Dacă ați primit o descalificare OOC avansată, nu puteți aplica cu niciun personaj până când aceasta nu este contestată și ridicată prin apel.

Î: Cum pot contesta o descalificare OOC?
R: Subiectul Puncte de contact descrie procesul de contestare a oricărui tip de descalificare. Vă rugăm să citiți cu atenție și să vă asigurați că ați înțeles complet procedura.

Î: Sunt în prezent un angajat civil. Există o modalitate de a deveni polițist mai repede? Pot aplica cu același caracter?
R: Nu oferim proceduri accelerate. În cazul în care un angajat civil dorește să devină ofițer de poliție, trebuie să urmeze ruta standard, creând o aplicație pe forumul corespunzător și finalizând procesul normal. De obicei, solicităm crearea unui nou caracter dacă doriți să rămâneți angajat civil și, simultan, să deveniți ofițer de poliție cu altul.

Î: Am o plângere împotriva unui Recruitment Officer. Cui trebuie să mă adresez?
R: Trimiteți un mesaj către Commanding Officer, Recruitment and Employment Division.
Post Reply